۱۰ تیر ۱۳۸۴، ۱۵:۵۹

آيت الله هاشمي رفسنجاني در خطبه هاي نماز جمعه تهران: (2)

همه بايد نتيجه انتخابات را بپذيرند و رييس جمهور منتخب را در حل مشكلات ياري كنند

همه بايد نتيجه انتخابات را بپذيرند و رييس جمهور منتخب را در حل مشكلات ياري كنند

آيت الله هاشمي رفسنجاني با تقدير از مشاركت حداكثري مردم در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري از ملت ايران خواست كه به خاطر انقلاب و ايران به صورت يكپارچه رييس جمهور منتخب خود را در حل مشكلات كشور ياري كنند.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام كه در نخستين هفته بعد از مرحله دوم انتخابات رياست جمهوري در جمع نماز گزاران تهراني سخن مي گفت، در خطبه دوم نماز جمعه اين هفته اظهار داشت : مردم ما با وجود گمانه زني ها و توطئه ها و عوامل دلسردكننده اي كه دشمنان ما ايجاد كرده بودند، صبورانه در انتخابات شركت كردند و با انداختن آراي خود به صندوق ها ثابت كردند كه به سرنوشت خود و انقلاب اسلامي علاقمند هستند.

هاشمي رفسنجاني افزود: مشكلاتي در مسير انتخابات داشتيم و مواردي وجود دارد كه قابل بحث است، اما اكنون كه از آن مرحله گذشتيم و همه ما نتيجه انتخابات را پذيرفتيم ، ديگر نبايد وارد آن مباحث شويم و هر كس هم احساس مي كند اتفاقي بر خلاف حق افتاده است، بايد به خاطر انقلاب و ايران از آن بگذرد و مردم به صورت يكپارچه و همراه در حمايت از رييس جمهور منتخب ملت وارد شده و مشكلات كشور را به ياري يكديگر حل كنيم.

وي متذكر شد: دشمنان ما براي اين دوره طراحي كرده و كار خود را نيز آغاز كرده اند و اگر همدلي را از دست دهيم و به گونه اي عمل كنيم كه نيروهاي علاقمند به انقلاب دچار تفرقه و تشتت و طرد و حذف همديگر شوند، با مشكلات جدي مواجه خواهيم شد.

خطيب جمعه تهران در ادامه سخنان خود، شرايط فعلي را حساس و مسايل را بسيار جدي دانست و تاكيد كرد كه براي عبور از وضعيت موجود، بايد از افراط گري پرهيز كنيم.

هاشمي رفسنجاني با تاكيد بر اين كه "چنانچه بدون هماهنگي و مراقبت اقداماتي نسنجيده صورت گيرد، ممكن است كشور آسيب ببيند"، ابراز اميدواري كرد كه با دلسوزي دلسوزان نظام اين دوره حساس نيز سپري شود.

خطيب جمعه تهران در بخش ديگري از سخنان خود گفت كه براي رضاي خداوند وارد عرصه انتخابات شده و به دو هدف از سه هدف خود در انتخابات رياست جمهوري دست يافته ‌است و آن دو هدف را "حضور پرشور مردم به جهت رقابتي بودن انتخابات" و "انتخاب يك رييس جمهوري با راي بالا" عنوان كرد.

هاشمي رفسنجاني سومين هدف خود را "جلوگيري از نزاع و تفرقه" ذكر كرد و افزود: تحقق اين امر نيز بستگي به آن دارد كه در آينده چقدر در اين مسير پيش رويم.

كانديداي انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري در ادامه به تخريب هايي كه در دوران تبليغات انتخابات عليه وي صورت گرفت اشاره كرد و گفت كه در اين روزها با سيل نامه ‌ها و پيغام ‌ها از سوي كساني كه اين تخريب‌ ها را انجام داده و اكنون نسبت به حرف ها و رفتارهاي خود احساس پشيماني مي ‌كنند، مواجه شده است.

هاشمي رفسنجاني گفت : از سال هاي قبل شايعاتي درباره من و خانواده ‌ام مطرح است كه ريشه آن در خيلي جاها و خارج از كشور مي‌ باشد و برمي‌ گردد به اين موضوع كه ما قبل از انقلاب به گروه هاي مبارز كمك مي‌ كرديم ولي بعد از اينكه گروهك منافقين منحرف شد، ما كمك خود را به آنها قطع كرديم و آنها نيز متوصل به تخريب شده و ما را فئودال و سرمايه‌ دار توصيف كردند.

وي اضافه كرد: اين جريان تخريب، پس ازپيروزي انقلاب اسلامي نيز با افت و خيز ادامه داشته است و من يك سال پيش براي اولين بار در جمع طلاب گفتم وقتي كه انقلاب پيروز شد من نسبتا متمكن بودم و زندگي بالاتر از حد متوسطي داشتم ولي دارايي من و خانواده ‌ام بعد از انقلاب تا به امروز، كمتر از ميزاني است كه اول انقلاب داشتم.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد كه اين موضوع كه مسوولاني كه دستشان باز بوده است به جاي انباشت سرمايه، ثروت خود را در طول انقلاب انفاق كرده ‌اند، بايد به عنوان يك سند افتخار در جمهوري اسلامي ايران مطرح شود.

رييس جمهور اسبق كشورمان توضيح داد كه بخشي از داريي ‌هاي خود را انفاق كرده است و بخشي را نيز به ساماندهي زندگي ‌فرزندانش  اختصاص داده است و اكنون به صورت متوسط زندگي شش خانوار را اداره مي‌ كند و در ادامه يادآور شد دو مرتبه دارايي ‌هاي وي توسط دستگاه قضايي بررسي شده است و در آخرين دوره رياست جمهوري وي رييس قوه قضاييه پس از بررسي ميزان دارايي‌ هايش اذعان كرد كه اين دارايي ‌ها كمتر شده است.

هاشمي رفسنجاني افزود: امروز هم در نماز جمعه به همه مدعيان اعلام مي ‌كنم كه اگر چيزي غير از آنچه كه شناسنامه ‌دار است پيدا كرديد، مال خودتان باشد. اگر هم ديديد كه كسي اين شايعات را مطرح مي كنند، به او بگوييد بيا برويم و سند آن را بگيريم . 

او با بيان اين كه پيش از اين نيز اين مطلب را در صدا و سيما مطرح كرده است، اما تاكنون هيچ كس پيدا نشده است كه بگويد "ما چيزي را پيدا كرده ‌ايم" تصريح كرد: اين را گفتم تا در تاريخ ثبت و ضبط شود. 

خطيب جمعه تهران در عين حال خطاب به نماز گزاران اظهار داشت : هر چند كه نمي خواهم سخن غمناكي به ميان آورم، اما شما خودتان مي ‌دانيد كه بر اساس اين شايعات چه تخريب ها كه نكردند.

هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد: اكنون كساني كه تقاضاي عفو مي ‌كنند، اگر كساني باشند كه فريب خورده ‌اند من از حقم مي ‌گذرم ولي كساني كه با دشمني و كينه توزي و برنامه براي تخريب اقدام كرده ‌اند، حال چه خودشان طراحي كرده ‌اند يا نه، خودشان بايد اصلاح كنند و اگر جبران كنند، بخشيده مي ‌شوند.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام‌ آنچه را كه در انتخابات اخير به شكل تخريب كانديداها بروز كرد را "خيلي بد" توصيف كرد، اما گفت كه وي از كسي شكايت نمي‌ كند و از آنجا كه تخريب افراد "حق الناس" است، تخريب كنندگان بايد به خدا جواب دهند و در ادامه تاكيد كرد: بايد به سمت خدمت حركت كنيم و ديگر وقت خود را صرف اين مسايل نكنيم. 

کد خبر 201744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha